header
banner

K. Miksi minun pitäisi vuokrata vauvatarvikkeita, kun voin tuoda ne mukana?

Kahdella sanalla: Kustannukset ja Ongelmat.


KUSTANNUKSET:

 • Saatat joutua maksamaan ylimääräisestä matkatavara lastista, summa voi olla jopa $ 250,00 / tavarasta (kumpaankin suuntaan) joillakin lentoyhtiöillä.
 • Voit joutua maksamaan kaksi taksia tai yhden suuremman siksi että kaikki matkatavarat mahtuisivat mukaan.
 • Voit joutua korvaamaan vauvatavaroitasi uusilla kun saavut perille, koska lentoyhtiöt eivät mahdollisesti korvaa niille sattuneet vahingot .

Ongelma:

 • Saatat joutua kuljettamaan matkatavaroitasi ja vauvatarvikkeita kotoa lentokentältä loma-asunnolle, takaisin lentokentälle ja taas takaisin lentokentälle kotikaupungissasi, kaikki tämä, kun se on pikkuasia (t) ja lähdössä ja sinne saavuttaessa.
 • Sinun täytyy tehdä ostoksia vieraassa paikassa, uudelleen hankkia omat tarvikkeet heti saapumisen jälkeen.
 • Tavarat, jotka ovat saatavilla lomapaikalla eivät ehkä täytä turvallisuusmääräyksiä.

Meidän tarvikkeet voi vuokrata paljon vähemmällä kuin mitä maksat tuodaksesi omat mukana.

Tutkimme kaikki peruutukset ja voimme vakuuttaa, että tarvikkeet mitä vuokraat meiltä on turvalliset, desinfioitu ja erinomaisessa kunnossa. Ja toimitamme ja haemme teidän Lomkohteesta, Hotellista, Majatalosta ja Yksityisestä Asunnosta


Rentoudu ja nauti lomasta, anna meidän huolehtia vauvan tavaroista. • • K: Miten voin tehdä tilauksen?

  V. Käy meidän Tuote Sivulla ja täytä Saapumis- ja Lähtöpäivämääräsi ja sen jälkeen valitse tuotteet ja määrän mitä haluat vuokrata. Kun olet tehnyt valintasi, ja olet täyttänyt sinun tiedot, klikkaa "Lähetä" nappia sivun alalaidassa. Tulet heti saamaan sähköpostitse vahvistuksen tilauksesta.

  Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä meihin Live Chat tai Skype kautta keskustelemaan sinun toivomuksista. Puhelintukea on saatavilla 9:00-5:00 GMT seitsemänä päivänä viikossa. Meidän yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -sivulta.


  K: Otatteko maksua toimituksesta ja noudosta?

  V. Toimitus ja nouto meidän vuokratarvikkeille minne tahansa Phuketissa on täysin ILMAINEN kaikille tilauksille.


  K. Onko olemassa minimitilaus joka minun pitää tehdä?

  V. Kyllä, 1200 Baht Minimitilaus vaaditaan toimitukselle.


  K. Miten voin maksaa minun vuokratut tarvikkeet?

  V. Voit maksaa vuokrasi joko luottokortilla tai postiennakolla. Alalaidassa "Tuotteet"-sivulla voit valita haluamasi tapa.

  Jos päätät maksaa luottokortilla lähetämme sinulle PayPal laskun 24 tunnin kuluessa tilauksesta.

  Jos maksat käteisellä huomaa, että tuotteet on toimitettava sinun saapumisajankohdan jälkeen, jotta maksu voidaan suorittaa.


  K. Saanko samanlaisen tuotteen mitä on kuvassa tällä sivustolla?

  V. Meillä on suuri valikoima monilta arvostetuilta toimittajilta ja valmistajilta,saatavuus muuttuu lähes päivittäin! Olisi täysin mahdotonta näyttää kaikki käytettävissä olevat tuotteet samaan aikaan. Siksi kuvat, jotka näkyvät sivustolla, ovat ainoastaan näytetty edustus tarkoituksella, mallin, tarkoituksen ja laadun vuoksi.


  K. Mitkä ovat teidän peruutusehdot?

  V. Peruutukset jotka ovat tehty 7 päivää ennen Saapumista ei veloiteta. Peruutuksista 7 päivän kuluessa Saapumisesta veloitetaan 50% tilauksen kokonaissummasta.


  K. Kuinka kauan etukäteen minun täytyy tehdä tilaukseni?

  V. Varmistaaksemme saatavuuden, suosittelemme, että teet tilauksesi heti, kun matkasuunnitelma on valmis. Ymmärrämme, että joskus matkasuunnitelmat ei voi tehdä vasta kuin viime hetkellä, niin teemme parhaamme, tyydyttääksemme sinun suunnitelmat ja tarpeet. Tämä pätee erityisesti Huippusesongin ja Lomien aikana.


  K. Mitkä ovat teidän takaisinmaksu ehdot?

  V. Takaisinmaksu ennenaikaisille irtosanotuille vuokratarvikkeille, jaetaan suhteellisesti 50% käyttämättömälle vuokralle vähennetään lähetyskulut ja ja todellinen maksuaika. Jos milloin tahansa et ole tyytyväinen tuotteeseen, ota meihin yhteyttä niin pian kuin mahdollista, että voisimme nopeasti yrittää ratkaista ongelman.


  K. Kysymyksiä vielä?

  A. Ota yhteyttä suoraan +66949871363 tai lähetä kysely osoitteeseen: [email protected]


  LiveZilla Live Help

co

stay
bangkokbabyrentals