header
banner

F. Varför skall jag hyra Baby Utrustning när jag kan ta den med mig?

Förklarat med två ord: Kostnader och Problem.


KOSTNADER:

 • Du kan bli tvungen att betala avgifter för bagage övervikt, summan kan vara upp till $250,00 per sak (i vardera riktningen) med vissa flygbolag.
 • Du måste kanske betala för två taxin eller en större så att allt ditt bagage ryms med.
 • Du måste kanske byta ut dina babysaker vid ankomsten, eftersom skador på dem ersätts eventuellt inte av flygbolage.

PROBLEM:

 • Du måste kanske frakta ditt bagage och babysakerna från ditt hem till flygfältet, till din semesterbostad, tillbaka till flygplatsen och sedan igen till flygfältet på din hemort- Allt detta medan det handlar om en småsak (er) och avfärds- och ankomstförfarandet.
 • Du måste handla på en obekant plats, för att återanskaffa dina saker direkt efter ankomsten.
 • De saker som du har tillgängliga genom din semesterplats kanske inte fyller säkerhetsstandarden.

Vår utrustning kan hyras för mycket mindre än vad du betalar för att ta med din egen.

Vi kartlägger alla återkallningar och vi försäkrar oss om att den utrustning du hyr av oss är säker, desinficerad och i utmärkt skick. Och vi levererar och avhämtar från din Semesterort, ditt Hotell,Pensionat eller Privata Bostad.


Slappna av och njut av din semester, låt oss oroa oss för babyns grejor. • • F. Hur gör jag en beställning?

  S. Du behöver bara besöka vår Produkt Sida och fylla i dina Ankomst och Avfärds datum, efter det väljer du produkterna och antalet på dem du vill hyra. Efter att du gjort dina val och du har angett dina uppgifter, klicka på “Skicka” knappen längst ner på sidan. Du kommer genast att få ett bekräftelsemail på din beställning.

  Alternativt, kan du kontakta oss via Live Chat eller Skype för att diskutera dina önskemål. Telefonsupporten är tillgänglig från 9.00-5.00 GMT alla veckodagar. Våra kontaktuppgifter hittar du på sidan Kontakta oss.


  F. Tar ni betalt för leverans och avhämtning?

  S. Leverans och avhämtning av våra uthyrda saker runtom i hela Phuket är helt GRATIS för alla beställningar.


  F. Finns det en minimum summa som jag måste beställa för?

  S. Ja, en minimum beställning på 1,200 Baht krävs för leverans.


  F: Hur kan jag betala min uthyrning?

  S. Du kan betala din hyra antingen med kreditkort eller mot postförskott. I slutet av “Produkter” sidan kan du välja vilken metod du föredrar.

  Om du väljer att betala med kreditkort, kommer vi att skicka dig en PayPal faktura inom 24 timmar efter att du gjort din beställning.

  Om du betalar kontant, vänligen observera att sakerna måste levereras efter din ankomst så att betalningen kan göras.


  F. Kommer jag att få en exakt likadan produkt som visas på webbsidan?

  S. Vi har ett stort urval som kommer från många seriösa leverantörer och tillverkare, vilket gör att tillgängligheten ändras nästan dagligen! Det skulle vara helt omöjligt att visa alla våra tillgängliga produkter på samma gång. Därför är bilderna som visas på webbsidan, enbart visade i representations syfte för typens, meningens och kvalitetens skull.


  F. Hurudan avboknings policy har ni?

  S. Avbokningar som gjorts 7 dagar före ditt Ankomst datum debiteras inte. Avbokningar inom 7 dagar från ditt Ankomst datum kommer att debiteras 50 % av den totala ordersumman.


  F. Hur långt i förväg måste jag göra min beställning?

  S. För att säkerställa tillgängligheten föreslår vi att du gör din beställning som fort din reseplan har blivit klar. Vi förstår att planerna ibland inte kan göras förrän i den sista minuten, så vi gör vårt bästa för att tillgodose din planering och dina behov. Detta gäller särskilt under Högsäsong och Helgdagar.


  F. Vad är er återbetalnings policy?

  S. Återbetalning för förtida uppsägningar av hyrningar, kommer att fördelas proportionellt 50 % på den återstående oanvända hyrningen, minus leveranskostnaden och och den faktiska betalningstiden . Om du vid något tillfälle inte är nöjd med produkten, vänligen kontakta oss så fort som möjligt så kommer vi att snabbt försöka lösa problemet.


  F. Fortfrande frågor?

  A. S Kontakta oss direkt på +66949871363 eller skicka din förfrågan till: [email protected]


  LiveZilla Live Help

co

stay
bangkokbabyrentals